Kijk hier voor meer informatie i.v.m. onze coronamaatregelen en onze aangepaste werkwijze/huisregels »

NIEUWS

Uitbreiding team van tandartsen en mondhygiënisten

Geplaatst op woensdag 21 december 2022

Per 1 januari 2023 wordt tandarts Waterschoot opgevolgd door 3 nieuwe collega's. Tandarts Liliana Botero is op maandagen en woensdagen werkzaam in Helmond en op donderdagen en vrijdagen in Valkenswaard. Per 1 februari 2023 is tandarts Guido Kielenstijn op maandagen en dinsdagen werkzaam in Valkenswaard en tandarts Irena Staykova op maandagen in Valkenswaard en op woensdagen in Eersel. Reeds geplande afspraken worden naar de nieuwe collega’s overgezet. Uiteraard kunt u zelf beslissen bij wie u uw afspraak in de toekomst wilt plannen.

Het team van mondhygiënisten breidt per 1 januari 2023 uit met Melissa Theuws en Jasmine Ahmadi.

De foto’s van de nieuwe behandelaren staan binnenkort op de website. Uiteraard heten wij alle nieuwe collega's van harte welkom!


Tandarts voor orthodontie Harby Mendez

Geplaatst op zondag 9 oktober 2022

Binnen M3 Mondzorg is Harby Mendez werkzaam als tandarts voor orthodontie. Samen met het team van ortho-assistentes is hij voornamelijk verantwoordelijk door de ortho-behandelplannen binnen M3 Mondzorg. Graag introduceren wij Harby aan de hand van een verkort CV;

Harby Mendez (1978) is tandarts voor orthodontie. Medez is afgestudeerd aan de Universiteit Del Valle, Cali/Colombia in 2000 en heeft zijn Master Orthodontie afgerond in Buenos Aires/Argentinië aan de Universiteit Favaloro in 2006. Zowel in Spanje (2007) als in Nederland (2015) heeft Mendez een officiële erkenning binnen de beroepskwalificatie als tandarts gekregen. Tot augustus 2019 heeft tandarts Mendez zijn eigen tandartspraktijk in Spanje gehad waarna hij tot en met februari 2020 stage is gaan lopen aan de ACTA (Vrije Universiteit Amsterdam). Sinds september 2022 is Mendez werkzaam als tandarts voor orthodontie binnen de M3-vestiging in Valkenswaard (dinsdagen) en Eersel (maandagen). Mendez beheerst verschillende behandeltechnieken, heeft meer dan 16 jaar ervaring binnen de orthodontie en is gepassioneerd door het esthetische aspect dat met orthodontie behaald kan worden. Hierdoor streeft hij er niet alleen naar de functionele problemen op te lossen maar ook een optimale esthetiek te realiseren. BIG NR: 49918263102.


Wegwerkzaamheden Valkenswaard

Geplaatst op dinsdag 6 september 2022

In verband met wegwerkzaamheden is de praktijk helaas niet via de Leenderweg/Markt bereikbaar gedurende 2 weken tot ca. 30 september. M3 heeft middels borden langs de weg met het M3-logo/pijlen de omleidingsroute aangegeven. Als u deze volgt kunt u de praktijk bereiken en op de parkeerplaats parkeren. Uiteraard is de praktijk ook per fiets bereikbaar. Excuses voor het ongemak.


CZ past haar beleid aan naar het oude, vertrouwde!

Geplaatst op dinsdag 5 juli 2022

Eerder hebben we u geïnformeerd over de beleidswijziging die CZ en de labels OHRA, Just en NN in mei dit jaar heeft doorgevoerd. CZ heeft aangekondigd dat zij deze beleidswijziging zo snel mogelijk willen terugdraaien voor Infomedics en daarmee voor M3 Mondzorg. Dit zorgt ervoor dat we weer terug kunnen naar de oude vertrouwde werkwijze. 

M3 zorgt ervoor dat uw declaratie van uw zorg bij M3 Mondzorg bij Infomedics (de factoring-organisatie die voor M3 de rekeningen verstuurt en int) wordt aangeleverd. Infomedics stuurt de rekening naar uw verzekeraar, zij betalen dat gedeelte uit waarvoor u verzekerd bent en u ontvangt van Infomedics een rekening voor het eventuele restant. Het kan ook zijn dat u helemaal geen rekening meer ziet omdat alles onder de verzekerde zorg valt. 

Aangezien Infomedics en CZ tijd nodig hebben om wat aanpassingen door te voeren, kan het voorkomen dat u iets later dan u gewend bent de rekening van Infoemdics ontvangt. Wij vertrouwen erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.


Aanpassingen declaratiebeleid CZ GROEP

Geplaatst op woensdag 15 juni 2022

Onlangs heeft de CZ GROEP (CZ, NN, Just, OHRA) haar declaratiebeleid aangepast dat voor u als verzekeringsnemer bij de CZ GROEP consequenties heeft. CZ keert de vergoeding die onder de aanvullende verzekering valt  namelijk niet meer uit aan Infomedics (via wie wij als M3 Mondzorg declareren) maar alleen nog aan u als verzekerde.

  • Dat betekent dat u voortaan de volledige factuur van uw bezoek aan M3 Mondzorg via Infomedics ontvangt (Infomedics declareert niet meer aan de CZ GROEP)
  • U moet zelf de factuur indienen bij de CZ GROEP en als u recht heeft op een vergoeding vanuit uw aanvullende tandartsverzekering dan maakt CZ dat bedrag binnen enkele dagen aan u over
  • U voldoet uw factuur in z'n geheel aan Infomedics

Meer info vindt u op: https://www.infomedics.nl/ik-ben-verzekerd-bij-cz-ohra-just-nn-waarom-mijn-behandeling-niet-meer-vergoed

 

 


Wij zijn er voor u!

Geplaatst op donderdag 17 februari 2022

Mondzorg levert een belangrijke bijdrage aan de kwaliteit van uw leven. Het moet problemen voorkomen die uw algemene gezondheid kunnen aantasten. Het is daarom belangrijk dat wij als mondzorgpraktijk zoveel als mogelijk onafhankelijk van de mate van de aanwezigheid van het COVID-virus in staat zijn reguliere mondzorg te verlenen. Waarbij de kans op besmetting zo klein mogelijk is. Het gaat daarbij om zorg voor patiënten zonder (verdenking) op COVID-19. Maar ook indien gewenst spoedzorgverlening aan COVID-19 en/of COVID-19 verdachte patiënten. M3 Mondzorg treft continu maatregelen binnen haar praktijk om verantwoorde zorg te verlenen aan haar patiënten en om op een veilige manier te werken voor haar eigen team.

Lees verder »

Tandartspraktijk Dams gaat samen met M3 Mondzorg Helmond

Geplaatst op vrijdag 10 december 2021

Tandartspraktijk Dams gaat per 17 januari 2022 over naar het adres van M3 Mondzorg, Doorneind 2 te Helmond! Per 17 januari a.s. zijn alle patienten van tandarts Dams voortaan welkom in zijn behandelstoel binnen de praktijk van M3 Mondzorg aan Doorneind 2 in Helmond. Alle geplande afspraken – ook die in de oude praktijk in het verleden met u gemaakt zijn - vinden vanaf 17 januari a.s. plaats op dit nieuwe adres. Theo Dams zelf zal daar samen met zijn assistente Anouk Eijkemans werkzaam blijven van maandag tot en met donderdag. Tot 17 januari a.s. vinden alle afspraken nog plaats op het oude adres, de Beukehoutstraat.

Lees verder »

Zwangerschapsverlof tandarts Waterschoot

Geplaatst op donderdag 23 april 2020

Bij afwezigheid van tandarts Waterschoot in verband met haar zwangerschapsverlof zal per 18 mei a.s. bij M3 Mondzorg in Valkenswaard en Helmond een nieuwe tandarts werkzaam zijn. Tandarts Irfan Demir vervangt tandarts Waterschoot in Valkenswaard (dinsdagen) en in Helmond (woensdagen). De andere dagen worden waargenomen door tandarts Eva Pas (maandagen in Helmond, donderdagen in Valkenswaard). Mocht u patiënt zijn bij tandarts Waterschoot en een afspraak via de webagenda willen plannen dan dient u dat via de agenda van tandarts Waterschoot te doen.


Mondhygiëne praktijk Joanne Alkemade onderdeel M3

Geplaatst op vrijdag 7 juni 2019

Met ingang van 10 juli a.s. is de praktijk voor mondhygiëne van Joanne Alkemade onderdeel van M3 Mondzorg in Helmond. De patiëntendossiers van mevrouw Alkemade worden per 10 juli 2019 ondergebracht bij M3 Mondzorg. Mocht u als patiënt van Joanne Alkemade daar geen toestemming voor geven dan kunt u dat per e-mail aan haar kenbaar maken, voor 10 juli a.s.

Lees verder »

Kom jij ons team voor mondhygiene versterken?

Geplaatst op donderdag 18 april 2019

Heb jij de opleiding Mondzorgkunde gedaan en ben je op zoek naar een leuke en professionele werkomgeving voor 3 dagen of meer? Dan is M3 Mondzorg op zoek naar jou. Ons team in Valkenswaard en Helmond wil graag versterking. Stuur snel je CV met pasfoto naar caroline@m3.nl