Wij zijn weer geopend voor uw tandheelkundige zorg!

Kijk hier voor meer informatie i.v.m. onze coronamaatregelen en onze aangepaste werkwijze »

NIEUWS

Wij zijn er weer voor u!

Geplaatst op donderdag 23 april 2020

Na zes weken van sluiting voor reguliere tandheelkundige zorg in verband met het coronavirus zijn wij weer veilig en verantwoord aan het werk. Meer dan ooit is het belang van een gezonde mond duidelijk geworden. Meer dan ooit hebben wij ons werk gemist. Onze passie voor gezonde en mooie monden. En het contact met u!

Per dinsdag 28 april a.s. zijn wij weer open. Voor spoedzorg maar ook voor uw reguliere tandheelkundige zorg. Medio maart hebben we zelf besloten onze zorg te staken om zo bij te dragen aan het indammen van het coronavirus. Met alle nieuwe inzichten en verbreding van onze kennis hebben we weloverwogen de keuze gemaakt de zorg weer op te starten in lijn met de richtlijnen van de overkoepelende mondzorgorganisaties en het RIVM. Hierbij hebben we een unaniem draagvlak van al onze M3-behandelaars en andere collega´s.

Lees hier verder welke maatregelen we getroffen hebben in verband met uw zorg.

Lees verder »

Zwangerschapsverlof tandarts Waterschoot

Geplaatst op donderdag 23 april 2020

Bij afwezigheid van tandarts Waterschoot in verband met haar zwangerschapsverlof zal per 18 mei a.s. bij M3 Mondzorg in Valkenswaard en Helmond een nieuwe tandarts werkzaam zijn. Tandarts Irfan Demir vervangt tandarts Waterschoot in Valkenswaard (dinsdagen) en in Helmond (woensdagen). De andere dagen worden waargenomen door tandarts Eva Pas (maandagen in Helmond, donderdagen in Valkenswaard). Mocht u patiënt zijn bij tandarts Waterschoot en een afspraak via de webagenda willen plannen dan dient u dat via de agenda van tandarts Waterschoot te doen.


Tijdelijke sluiting M3 Mondzorg (Valkenswaard, Helmond en Eersel) in verband met het coronavirus

Geplaatst op zondag 15 maart 2020

In navolging van de overheidsmaatregelen rondom de coronacrisis is M3 Mondzorg tot nader order uitsluitend geopend voor spoedeisende hulp welke centraal op de vestiging in Valkenswaard wordt gegeven.
Als u de komende periode een afspraak heeft staan dan zal deze NIET doorgaan. Wij sturen u daar een e-mail over om dit te laten weten en u een nieuwe datum te geven voor uw afspraak. Mocht u op deze nieuw geplande datum/tijdstip niet kunnen dan vragen wij u telefonisch contact met ons op te nemen om deze te verzetten. Wij verzoeken u geen bezoek aan de praktijk te brengen. 

Voor spoedeisende* hulp dient u telefonisch een afspraak te maken.
Valkenswaard: 040 201 21 55, Helmond 0492 52 53 53, Eersel 0497 51 99 52 (de behandelingen voor spoedhulp vinden centraal op onze vestiging in Valkenswaard plaats).

Lees verder »

Mondhygiëne praktijk Joanne Alkemade onderdeel M3

Geplaatst op vrijdag 7 juni 2019

Met ingang van 10 juli a.s. is de praktijk voor mondhygiëne van Joanne Alkemade onderdeel van M3 Mondzorg in Helmond. De patiëntendossiers van mevrouw Alkemade worden per 10 juli 2019 ondergebracht bij M3 Mondzorg. Mocht u als patiënt van Joanne Alkemade daar geen toestemming voor geven dan kunt u dat per e-mail aan haar kenbaar maken, voor 10 juli a.s.

Lees verder »

Kom jij ons team voor mondhygiene versterken?

Geplaatst op donderdag 18 april 2019

Heb jij de opleiding Mondzorgkunde gedaan en ben je op zoek naar een leuke en professionele werkomgeving voor 3 dagen of meer? Dan is M3 Mondzorg op zoek naar jou. Ons team in Valkenswaard en Helmond wil graag versterking. Stuur snel je CV met pasfoto naar caroline@m3.nl