NIEUWS

Mondhygiëne praktijk Joanne Alkemade onderdeel M3

Geplaatst op vrijdag 7 juni 2019

Met ingang van 10 juli a.s. is de praktijk voor mondhygiëne van Joanne Alkemade onderdeel van M3 Mondzorg in Helmond. De patiëntendossiers van mevrouw Alkemader worden per 10 juli 2019 ondergebracht bij M3 Mondzorg. Mocht u als patiënt van Joanne Alkemade daar geen toestemming voor geven dan kunt u dat per e-mail aan haar kenbaar maken, voor 10 juli a.s.

Lees verder »

Kom jij ons team voor mondhygiene versterken?

Geplaatst op donderdag 18 april 2019

Heb jij de opleiding Mondzorgkunde gedaan en ben je op zoek naar een leuke en professionele werkomgeving voor 3 dagen of meer? Dan is M3 Mondzorg op zoek naar jou. Ons team in Valkenswaard en Helmond wil graag versterking. Stuur snel je CV met pasfoto naar caroline@m3.nl


CBCT-scan: 3-dimensionale opnamen....

Geplaatst op woensdag 28 februari 2018

....voor een betere diagnose! Innovatie binnen de tandheelkunde is essentieel. Ook M3 Mondzorg is in haar zorg continu op zoek naar vernieuwingen. Zo werkt M3 met een CBCT-scan. Met dit röntgenapparaat, de Cone Beam Computed Tomography (CBCT), worden driedimensionale afbeeldingen van de mond en omgeving gemaakt. Eigenlijk een mini CT-scan, met een zeer beperkte hoeveelheid straling, waarop we veel meer kunnen zien en een betere diagnose kunnen stellen. Als u in aanmerking ervoor komt dan geven we u natuurlijk alle uitleg. Ook vanuit een andere tandarts, kaakchirurg of orthodontist kunt u op doorverwijzing voor een CBCT-opname bij ons terecht.