NIEUWS

Kom jij ons team voor mondhygiene versterken?

Heb jij de opleiding Mondzorgkunde gedaan en ben je op zoek naar een leuke en professionele werkomgeving voor 3 dagen of meer? Dan is M3 Mondzorg op zoek naar jou. Ons team in Valkenswaard en Helmond wil graag versterking. Stuur snel je CV met pasfoto naar caroline@m3.nl. 

M3-team van tandartsen breidt uit!

Onlangs is het team van tandartsen binnen M3 Mondzorg uitgebreid met tandarts Eva Pas. Tandarts Pas studeerde tandheelkunde aan de Radboud Universiteit en is in juli jl. afgestudeerd. Tandarts Pas heeft naast haar tandartsenbul een internationale onderscheiding ontvangen van de Academy of Operative Dentistry. De Ralph Phillips Student Award is een onderscheiding die zich richt op relevant onderzoek binnen de operatieve tandheelkunde. Eva Pas zal voornamelijk patiënten van Tandarts Van der Vorst gaan zien welke per 1 januari binnen de praktijk van M3 Mondzorg welkom zijn in verband met de sluiting van de praktijk van Tandarts Van der Vorst aan de Maastrichterweg per die datum.

Het team van tandartsen binnen M3 Mondzorg bestaat door deze uitbreiding uit 7 tandartsen verdeeld over de 3 vestigingen.

CBCT-scan: 3-dimensionale opnamen....

....voor een betere diagnose! Innovatie binnen de tandheelkunde is essentieel. Ook M3 Mondzorg is in haar zorg continu op zoek naar vernieuwingen. Zo werkt M3 met een CBCT-scan. Met dit röntgenapparaat, de Cone Beam Computed Tomography (CBCT), worden driedimensionale afbeeldingen van de mond en omgeving gemaakt. Eigenlijk een mini CT-scan, met een zeer beperkte hoeveelheid straling, waarop we veel meer kunnen zien en een betere diagnose kunnen stellen. Als u in aanmerking ervoor komt dan geven we u natuurlijk alle uitleg. Ook vanuit een andere tandarts, kaakchirurg of orthodontist kunt u op doorverwijzing voor een CBCT-opname bij ons terecht.