NIEUWS

Hockeybitjes-hapdagen zomer 2019

Geplaatst op donderdag 27 juni 2019

Je kunt je nu al helemaal voorbereiden op het nieuwe seizoen door er op tijd bij te zijn om te komen happen! Geplande hapdagen in onze praktijk (svp wel bellen voor afspraak, meestal na een week op te halen):

Valkenswaard:
maandag 8 juli van 15-17 uur
maandag 19 aug. van 16-17 uur
woensdag 21 aug. van 15-17 uur

Eersel: 
maandag 19 aug. 15-17 uur
woensdag 21 aug 15-17 uur


Mondhygiëne praktijk Joanne Alkemade onderdeel M3

Geplaatst op zaterdag 8 juni 2019

Met ingang van 10 juli a.s. is de praktijk voor mondhygiëne van Joanne Alkemade onderdeel van M3 Mondzorg in Helmond. De patiëntendossiers van mevrouw Alkemader worden per 10 juli 2019 ondergebracht bij M3 Mondzorg. Mocht u als patiënt van Joanne Alkemade daar geen toestemming voor geven dan kunt u dat per e-mail aan haar kenbaar maken, voor 10 juli a.s.

Lees verder »

Kom jij ons team voor mondhygiene versterken?

Geplaatst op vrijdag 19 april 2019

Heb jij de opleiding Mondzorgkunde gedaan en ben je op zoek naar een leuke en professionele werkomgeving voor 3 dagen of meer? Dan is M3 Mondzorg op zoek naar jou. Ons team in Valkenswaard en Helmond wil graag versterking. Stuur snel je CV met pasfoto naar caroline@m3.nl


CBCT-scan: 3-dimensionale opnamen....

Geplaatst op donderdag 1 maart 2018

....voor een betere diagnose! Innovatie binnen de tandheelkunde is essentieel. Ook M3 Mondzorg is in haar zorg continu op zoek naar vernieuwingen. Zo werkt M3 met een CBCT-scan. Met dit röntgenapparaat, de Cone Beam Computed Tomography (CBCT), worden driedimensionale afbeeldingen van de mond en omgeving gemaakt. Eigenlijk een mini CT-scan, met een zeer beperkte hoeveelheid straling, waarop we veel meer kunnen zien en een betere diagnose kunnen stellen. Als u in aanmerking ervoor komt dan geven we u natuurlijk alle uitleg. Ook vanuit een andere tandarts, kaakchirurg of orthodontist kunt u op doorverwijzing voor een CBCT-opname bij ons terecht.