Wij zijn op alle vestigingen geopend volgens onze reguliere openingstijden!

Kijk hier voor meer informatie i.v.m. onze coronamaatregelen en onze aangepaste werkwijze/huisregels »

Tijdelijke sluiting M3 Mondzorg (Valkenswaard, Helmond en Eersel) in verband met het coronavirus

Geplaatst op zondag 15 maart 2020

In navolging van de overheidsmaatregelen rondom de coronacrisis is M3 Mondzorg tot nader order uitsluitend geopend voor spoedeisende hulp welke centraal op de vestiging in Valkenswaard wordt gegeven.
Als u de komende periode een afspraak heeft staan dan zal deze NIET doorgaan. Wij sturen u daar een e-mail over om dit te laten weten en u een nieuwe datum te geven voor uw afspraak. Mocht u op deze nieuw geplande datum/tijdstip niet kunnen dan vragen wij u telefonisch contact met ons op te nemen om deze te verzetten. Wij verzoeken u geen bezoek aan de praktijk te brengen. 

Voor spoedeisende* hulp dient u telefonisch een afspraak te maken.
Valkenswaard: 040 201 21 55, Helmond 0492 52 53 53, Eersel 0497 51 99 52 (de behandelingen voor spoedhulp vinden centraal op onze vestiging in Valkenswaard plaats).

*Wat is spoed?

Wie kunnen wij NIET behandelen?

Helaas is de situatie zeer onzeker en onvoorspelbaar waardoor we u verzoeken de website van M3 Mondzorg te blijven volgen voor meer informatie. Kijk daarvoor onder NIEUWS.
Uiteraard staat de gezondheid van u als patiënt en die van onze eigen medewerkers voorop waardoor wij ons genoodzaakt zien deze maatregelen te treffen. Wij vertrouwen erop dat u begrip heeft voor deze situatie. 

Terug naar het nieuwsoverzicht