NIEUWS

M3-zomervakantiesluiting 2024

Geplaatst op donderdag 27 juni 2024

Gedurende de zomer is M3 Mondzorg in Valkenswaard normaal geopend.

M3 Mondzorg in Eersel is gesloten van week 30 tot en met week 32 (22 juli tot en met 9 augustus).

M3 Mondzorg in Helmond is enkele dagen gesloten. Voor meer informatie daarover kunt u terecht op de vestiging en per telefoon 0492-52 53 53 


Beugel nodig? Nu ook mogelijk bij M3 in Helmond

Geplaatst op dinsdag 9 januari 2024

Per 18 januari a.s. kunt u of uw kind voortaan ook voor orthodontie terecht bij M3 Mondzorg in Helmond. Per direct kunt u een afspraak voor intake plannen bij tandarts voor orthodontie Harby Mendez. Uw intake-afpraak en het opstarten van de hele behandeling -na uw akkoord op de begroting- kan op korte termijn plaatsvinden. Dus geen wachttijden van maanden! 

Of u nu wel of niet patiënt bent bij M3 Mondzorg, kinderen of volwassenen, iedereen kan een afspraak inplannen. 

  • Als u al patiënt bent bij M3 Mondzorg dan kunt u telefonisch contact opnemen met de vestiging in Helmond om een afspraak te maken.
  • Heeft u een eigen, andere tandarts maar wilt u of uw kind alleen voor een beugel een afspraak maken bij M3 Mondzorg in Helmond dan verzoeken wij u het inschrijfformulier af te geven of per mail (helmond@m3.nl) of per post op te sturen naar de vestging van M3 in Helmond. We schrijven u dan in als patiënt zodat u/uw kind alleen voor de beugel bij M3 patiënt wordt. Uw andere tandheelkundige zorg blijft dan gewoon bij uw eigen tandarts. Meer info over inschrijven en het inschrijfformulier vindt u hier.

M3 Mondzorg in Helmond is centraal gelegen in het centrum van Helmond. Dat is wel zo gemakkelijk als u/uw kind regelmatig moet langskomen voor controle in de praktijk.
Als u interesse heeft, zien we u graag in de praktijk! 


Wegwerkzaamheden Valkenswaard

Geplaatst op woensdag 6 september 2023

In verband met wegwerkzaamheden is de praktijk helaas niet via de Leenderweg/Markt bereikbaar de komende tijd. M3 heeft middels borden langs de weg met het M3-logo/pijlen de omleidingsroute aangegeven. Als u deze volgt kunt u de praktijk bereiken en op de parkeerplaats parkeren. Uiteraard is de praktijk ook per fiets bereikbaar. Excuses voor het ongemak.


M3-team van tandartsen

Geplaatst op maandag 5 juni 2023

Binnen M3 Mondzorg heeft  een aantal verschuivingen in het team van tandartsen plaatsgevonden. Wij geven u hieronder inzicht op welke vestiging de verschillende tandartsen u graag als patiënt ontvangen;

Valkenswaard: Ed Muris, Korine Kortenbach, Chaline Klijn, Mariana Bento, Stijn Wijnands, Jenny Jacobs, Guido Kielenstijn, Harby Mendez (tandarts voor orthodontie), Bregje Smits
Helmond: Dorethé van Leeuwen, Theo Dams, Liliana Botero
Eersel: Chaline Klijn, Stijn Wijnands, Harby Mendez (tandarts voor orthodontie)

De foto’s van de (nieuwe) behandelaren staan op deze website onder TEAM.


Tandarts voor Orthodontie Harby Mendez

Geplaatst op zondag 9 oktober 2022

Binnen M3 Mondzorg is Harby Mendez werkzaam als tandarts voor orthodontie. Samen met het team van ortho-assistentes is hij verantwoordelijk voor de ortho-behandelplannen binnen M3 Mondzorg. Graag introduceren wij Harby aan de hand van een verkort CV;

Harby Mendez (1978) is tandarts voor orthodontie. Mendez is afgestudeerd aan de Universiteit Del Valle, Cali/Colombia in 2000 en heeft zijn Master Orthodontie afgerond in Buenos Aires/Argentinië aan de Universiteit Favaloro in 2006 (Orthodontist). Zowel in Spanje (2007) als in Nederland (2015) heeft Mendez een officiële erkenning binnen de beroepskwalificatie als tandarts gekregen. Tot augustus 2019 heeft tandarts Mendez zijn eigen tandartspraktijk in Spanje gehad waarna hij tot en met februari 2020 stage is gaan lopen aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam(Vrije Universiteit Amsterdam/Universiteit van Amsterdam). Sinds september 2022 is Mendez werkzaam als Tandarts voor Orthodontie binnen de M3-vestiging in Valkenswaard (dinsdagen) en Eersel (maandagen), Helmond (donderdagen, per 18 januari 2024). Mendez beheerst verschillende behandeltechnieken, heeft meer dan 16 jaar ervaring binnen de orthodontie en is gepassioneerd door het esthetische aspect dat met orthodontie behaald kan worden. Hierdoor streeft hij er niet alleen naar de functionele problemen op te lossen maar ook een optimale esthetiek te realiseren. BIG NR: 49918263102.


CZ past haar beleid aan naar het oude, vertrouwde!

Geplaatst op dinsdag 5 juli 2022

Eerder hebben we u geïnformeerd over de beleidswijziging die CZ en de labels OHRA, Just en NN in mei dit jaar heeft doorgevoerd. CZ heeft aangekondigd dat zij deze beleidswijziging zo snel mogelijk willen terugdraaien voor Infomedics en daarmee voor M3 Mondzorg. Dit zorgt ervoor dat we weer terug kunnen naar de oude vertrouwde werkwijze. 

M3 zorgt ervoor dat uw declaratie van uw zorg bij M3 Mondzorg bij Infomedics (de factoring-organisatie die voor M3 de rekeningen verstuurt en int) wordt aangeleverd. Infomedics stuurt de rekening naar uw verzekeraar, zij betalen dat gedeelte uit waarvoor u verzekerd bent en u ontvangt van Infomedics een rekening voor het eventuele restant. Het kan ook zijn dat u helemaal geen rekening meer ziet omdat alles onder de verzekerde zorg valt. 

Aangezien Infomedics en CZ tijd nodig hebben om wat aanpassingen door te voeren, kan het voorkomen dat u iets later dan u gewend bent de rekening van Infoemdics ontvangt. Wij vertrouwen erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.


Aanpassingen declaratiebeleid CZ GROEP

Geplaatst op woensdag 15 juni 2022

Onlangs heeft de CZ GROEP (CZ, NN, Just, OHRA) haar declaratiebeleid aangepast dat voor u als verzekeringsnemer bij de CZ GROEP consequenties heeft. CZ keert de vergoeding die onder de aanvullende verzekering valt  namelijk niet meer uit aan Infomedics (via wie wij als M3 Mondzorg declareren) maar alleen nog aan u als verzekerde.

  • Dat betekent dat u voortaan de volledige factuur van uw bezoek aan M3 Mondzorg via Infomedics ontvangt (Infomedics declareert niet meer aan de CZ GROEP)
  • U moet zelf de factuur indienen bij de CZ GROEP en als u recht heeft op een vergoeding vanuit uw aanvullende tandartsverzekering dan maakt CZ dat bedrag binnen enkele dagen aan u over
  • U voldoet uw factuur in z'n geheel aan Infomedics

Meer info vindt u op: https://www.infomedics.nl/ik-ben-verzekerd-bij-cz-ohra-just-nn-waarom-mijn-behandeling-niet-meer-vergoed

 

 


Wij zijn er voor u!

Geplaatst op donderdag 17 februari 2022

Mondzorg levert een belangrijke bijdrage aan de kwaliteit van uw leven. Het moet problemen voorkomen die uw algemene gezondheid kunnen aantasten. Het is daarom belangrijk dat wij als mondzorgpraktijk zoveel als mogelijk onafhankelijk van de mate van de aanwezigheid van het COVID-virus in staat zijn reguliere mondzorg te verlenen. Waarbij de kans op besmetting zo klein mogelijk is. Het gaat daarbij om zorg voor patiënten zonder (verdenking) op COVID-19. Maar ook indien gewenst spoedzorgverlening aan COVID-19 en/of COVID-19 verdachte patiënten. M3 Mondzorg treft continu maatregelen binnen haar praktijk om verantwoorde zorg te verlenen aan haar patiënten en om op een veilige manier te werken voor haar eigen team.

Lees verder »

Tandartspraktijk Dams gaat samen met M3 Mondzorg Helmond

Geplaatst op vrijdag 10 december 2021

Tandartspraktijk Dams gaat per 17 januari 2022 over naar het adres van M3 Mondzorg, Doorneind 2 te Helmond! Per 17 januari a.s. zijn alle patienten van tandarts Dams voortaan welkom in zijn behandelstoel binnen de praktijk van M3 Mondzorg aan Doorneind 2 in Helmond. Alle geplande afspraken – ook die in de oude praktijk in het verleden met u gemaakt zijn - vinden vanaf 17 januari a.s. plaats op dit nieuwe adres. Theo Dams zelf zal daar samen met zijn assistente Anouk Eijkemans werkzaam blijven van maandag tot en met donderdag. Tot 17 januari a.s. vinden alle afspraken nog plaats op het oude adres, de Beukehoutstraat.

Lees verder »