NIEUWS

Eileen (mondhygiënist) met verlof

Geplaatst op maandag 11 september 2023

Per 11 september 2023 gaan we collega Eileen (mondhygiënist) in het team van Valkenswaard enkele maanden missen in verband met haar zwangerschapsverlof. De patiëntenzorg van Eileen wordt grotendeels overgedragen aan Evelyne (mondhygiënist) die al meer dan 5 jaar werkzaam is bij M3 Mondzorg. Wij vertrouwen erop je hiermee een goede en professionele zorg te bieden. Bij vragen en/of opmerkingen kun je contact opnemen met de balie in Valkenswaard. In je afspraakbevestiging kan het dus zijn dat je in tegenstelling tot de naam van Eileen die van Evelyne ziet staan. Wij vertrouwen op je begrip in deze.


Wegwerkzaamheden Valkenswaard

Geplaatst op woensdag 6 september 2023

In verband met wegwerkzaamheden is de praktijk helaas niet via de Leenderweg/Markt bereikbaar de komende tijd. M3 heeft middels borden langs de weg met het M3-logo/pijlen de omleidingsroute aangegeven. Als u deze volgt kunt u de praktijk bereiken en op de parkeerplaats parkeren. Uiteraard is de praktijk ook per fiets bereikbaar. Excuses voor het ongemak.


M3-team van tandartsen

Geplaatst op maandag 5 juni 2023

Binnen M3 Mondzorg heeft  een aantal verschuivingen in het team van tandartsen plaatsgevonden. Wij geven u hieronder inzicht op welke vestiging de verschillende tandartsen u graag als patiënt ontvangen;

Valkenswaard: Ed Muris, Korine Kortenbach, Chaline Klijn, Mariana Bento, Stijn Wijnands, Jenny Jacobs, Guido Kielenstijn, Harby Mendez (tandarts voor orthodontie), Bregje Smits
Helmond: Dorethé van Leeuwen, Theo Dams, Liliana Botero
Eersel: Chaline Klijn, Stijn Wijnands, Harby Mendez (tandarts voor orthodontie)

De foto’s van de (nieuwe) behandelaren staan op deze website onder TEAM.


Tandarts voor orthodontie Harby Mendez

Geplaatst op zondag 9 oktober 2022

Binnen M3 Mondzorg is Harby Mendez werkzaam als tandarts voor orthodontie. Samen met het team van ortho-assistentes is hij voornamelijk verantwoordelijk door de ortho-behandelplannen binnen M3 Mondzorg. Graag introduceren wij Harby aan de hand van een verkort CV;

Harby Mendez (1978) is tandarts voor orthodontie. Medez is afgestudeerd aan de Universiteit Del Valle, Cali/Colombia in 2000 en heeft zijn Master Orthodontie afgerond in Buenos Aires/Argentinië aan de Universiteit Favaloro in 2006. Zowel in Spanje (2007) als in Nederland (2015) heeft Mendez een officiële erkenning binnen de beroepskwalificatie als tandarts gekregen. Tot augustus 2019 heeft tandarts Mendez zijn eigen tandartspraktijk in Spanje gehad waarna hij tot en met februari 2020 stage is gaan lopen aan de ACTA (Vrije Universiteit Amsterdam). Sinds september 2022 is Mendez werkzaam als tandarts voor orthodontie binnen de M3-vestiging in Valkenswaard (dinsdagen) en Eersel (maandagen). Mendez beheerst verschillende behandeltechnieken, heeft meer dan 16 jaar ervaring binnen de orthodontie en is gepassioneerd door het esthetische aspect dat met orthodontie behaald kan worden. Hierdoor streeft hij er niet alleen naar de functionele problemen op te lossen maar ook een optimale esthetiek te realiseren. BIG NR: 49918263102.


CZ past haar beleid aan naar het oude, vertrouwde!

Geplaatst op dinsdag 5 juli 2022

Eerder hebben we u geïnformeerd over de beleidswijziging die CZ en de labels OHRA, Just en NN in mei dit jaar heeft doorgevoerd. CZ heeft aangekondigd dat zij deze beleidswijziging zo snel mogelijk willen terugdraaien voor Infomedics en daarmee voor M3 Mondzorg. Dit zorgt ervoor dat we weer terug kunnen naar de oude vertrouwde werkwijze. 

M3 zorgt ervoor dat uw declaratie van uw zorg bij M3 Mondzorg bij Infomedics (de factoring-organisatie die voor M3 de rekeningen verstuurt en int) wordt aangeleverd. Infomedics stuurt de rekening naar uw verzekeraar, zij betalen dat gedeelte uit waarvoor u verzekerd bent en u ontvangt van Infomedics een rekening voor het eventuele restant. Het kan ook zijn dat u helemaal geen rekening meer ziet omdat alles onder de verzekerde zorg valt. 

Aangezien Infomedics en CZ tijd nodig hebben om wat aanpassingen door te voeren, kan het voorkomen dat u iets later dan u gewend bent de rekening van Infoemdics ontvangt. Wij vertrouwen erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.


Aanpassingen declaratiebeleid CZ GROEP

Geplaatst op woensdag 15 juni 2022

Onlangs heeft de CZ GROEP (CZ, NN, Just, OHRA) haar declaratiebeleid aangepast dat voor u als verzekeringsnemer bij de CZ GROEP consequenties heeft. CZ keert de vergoeding die onder de aanvullende verzekering valt  namelijk niet meer uit aan Infomedics (via wie wij als M3 Mondzorg declareren) maar alleen nog aan u als verzekerde.

  • Dat betekent dat u voortaan de volledige factuur van uw bezoek aan M3 Mondzorg via Infomedics ontvangt (Infomedics declareert niet meer aan de CZ GROEP)
  • U moet zelf de factuur indienen bij de CZ GROEP en als u recht heeft op een vergoeding vanuit uw aanvullende tandartsverzekering dan maakt CZ dat bedrag binnen enkele dagen aan u over
  • U voldoet uw factuur in z'n geheel aan Infomedics

Meer info vindt u op: https://www.infomedics.nl/ik-ben-verzekerd-bij-cz-ohra-just-nn-waarom-mijn-behandeling-niet-meer-vergoed

 

 


Wij zijn er voor u!

Geplaatst op donderdag 17 februari 2022

Mondzorg levert een belangrijke bijdrage aan de kwaliteit van uw leven. Het moet problemen voorkomen die uw algemene gezondheid kunnen aantasten. Het is daarom belangrijk dat wij als mondzorgpraktijk zoveel als mogelijk onafhankelijk van de mate van de aanwezigheid van het COVID-virus in staat zijn reguliere mondzorg te verlenen. Waarbij de kans op besmetting zo klein mogelijk is. Het gaat daarbij om zorg voor patiënten zonder (verdenking) op COVID-19. Maar ook indien gewenst spoedzorgverlening aan COVID-19 en/of COVID-19 verdachte patiënten. M3 Mondzorg treft continu maatregelen binnen haar praktijk om verantwoorde zorg te verlenen aan haar patiënten en om op een veilige manier te werken voor haar eigen team.

Lees verder »

Tandartspraktijk Dams gaat samen met M3 Mondzorg Helmond

Geplaatst op vrijdag 10 december 2021

Tandartspraktijk Dams gaat per 17 januari 2022 over naar het adres van M3 Mondzorg, Doorneind 2 te Helmond! Per 17 januari a.s. zijn alle patienten van tandarts Dams voortaan welkom in zijn behandelstoel binnen de praktijk van M3 Mondzorg aan Doorneind 2 in Helmond. Alle geplande afspraken – ook die in de oude praktijk in het verleden met u gemaakt zijn - vinden vanaf 17 januari a.s. plaats op dit nieuwe adres. Theo Dams zelf zal daar samen met zijn assistente Anouk Eijkemans werkzaam blijven van maandag tot en met donderdag. Tot 17 januari a.s. vinden alle afspraken nog plaats op het oude adres, de Beukehoutstraat.

Lees verder »