Wij zijn er voor u!

Geplaatst op donderdag 17 februari 2022

Mondzorg levert een belangrijke bijdrage aan de kwaliteit van uw leven. Het moet problemen voorkomen die uw algemene gezondheid kunnen aantasten. Het is daarom belangrijk dat wij als mondzorgpraktijk zoveel als mogelijk onafhankelijk van de mate van de aanwezigheid van het COVID-virus in staat zijn reguliere mondzorg te verlenen. Waarbij de kans op besmetting zo klein mogelijk is. Het gaat daarbij om zorg voor patiënten zonder (verdenking) op COVID-19. Maar ook indien gewenst spoedzorgverlening aan COVID-19 en/of COVID-19 verdachte patiënten. M3 Mondzorg treft continu maatregelen binnen haar praktijk om verantwoorde zorg te verlenen aan haar patiënten en om op een veilige manier te werken voor haar eigen team.

U kunt veilig bij ons terecht voor een behandeling. We houden ons aan de regels voor infectiepreventie. Daarnaast volgen we de maatregelen van de overheid en onze branchevereniging de KNMT om het virus zoveel mogelijk in te dammen. Het coronavirus is niet weg en daarom moeten we met z’n allen nog steeds alert zijn op de (hygiëne)maatregelen om uw bezoek en ons werk soepel te laten verlopen.

Helpt u ons?

  • Poets thuis uw tanden
  • Beperk uw tijd in de wachtkamer; kom niet te vroeg en kom zo veel als mogelijk alleen, zonder onnodige begeleiding
  • Desinfecteer uw handen na binnenkomst
  • Wij geven elkaar geen hand meer maar begroeten u met een glimlach
  • Het dragen van een mondkapje is niet langer verplicht maar wordt nog altijd zeer gewaardeerd
  • Houdt u er rekening mee dat onze WC’s beperkt gebruikt kunnen worden door bezoekers/patiënten
  • Heeft u klachten die kunnen wijzen op corona maar bent u niet in nauw contact geweest met iemand die corona heeft en is uw zelftest uitslag negatief? Dan hoeft u niet in quarantaine en kan uw geplande afspraak gewoon doorgaan.

Verzet uw afspraak als….
U in (thuis)isolatie of thuisquarantaine bent of als u dat zou moeten zijn. Dit kan alleen telefonisch. Neem bij twijfel alstublieft ook contact op met de praktijk.

Aangescherpte maatregelen binnen onze werkwijze
Uiteraard heeft M3 Mondzorg naast haar normale hoge hygiënestandaarden ook aanvullende (hygiëne-) maatregelen getroffen met het oog op het ‘nieuwe normaal’. Het gaat te ver deze maatregelen allemaal op te sommen maar u kunt ervan uitgaan dat wij binnen ons praktijkpand, in ons proces en in de toepassing van onze materialen diverse maatregelen hebben getroffen ter bescherming van u en onszelf.

Terug naar het nieuwsoverzicht