Kijk hier voor meer informatie i.v.m. onze coronamaatregelen en onze aangepaste werkwijze/huisregels »

Online afspraak maken

Wilt u online een afspraak maken bij de tandarts of mondhygiëniste? Dan kunt u dat via de webagenda doen. Deze is alleen voor een controle-afspraak bij de tandarts en/of een afspraak bij ons team voor mondhygiëne. Als u voor de allereerste keer bij onze tandartsen een afspraak voor controle wilt inplannen, kunt u dat NIET via de webagenda doen. Wij plannen dan namelijk iets meer tijd in. Neem in dat geval telefonisch contact met ons op.

Maak online een afspraak »

LET OP: heeft u nog nooit een afspraak gemaakt via deze website dan vult u hieronder uw e-mailadres in en klikt u op 'stuur mij mijn login gegevens'. Mochten wij uw e-mailadres niet in ons systeem hebben staan of een ander e-mailadres dan u invoert, dan werkt onderstaande afsprakensysteem nog niet. Wij moeten dan eerst uw e-mailadres zelf in ons systeem invoeren. U kunt uw juiste e-mailadres telefonisch/aan de balie aan ons doorgeven. Heeft u al een wachtwoord dan kunt u met uw gebruikersnaam en wachtwoord inloggen door op 'inloggen' te klikken.

Kies de behandelaar en vestiging. Als de afspraak door u gepland is, ontvangt u daarvan bericht per mail. Zorg dus dat wij uw juiste e-mailadres hebben. Dit kunt u controleren/aanpassen in dit zelfde systeem (MIJN GEGEVENS).

Uw afspraak kan NIET via de webagenda worden afgezegd. Ook niet per mail of antwoordapparaat. Hiervoor dient u contact op te nemen met de praktijk. Minimaal 24 uur voorafgaand aan de afspraak. Anders moeten wij u de kosten van de afspraak in rekening brengen. Telefoon M3 Valkenswaard: 040 201 2155, M3 Helmond: 0492 52 53 53, M3 Eersel: 0497 51 99 52