M3-hockeybitje op maat

Wil jij ook een gebitsbeschermer op maat, zo'n echte goeie, 3-laags? Dat kan....je mag dan komen happen bij M3 in Valkenswaard, Helmond of Eersel. Maak wel even telefonisch een afspraak. Als je in de praktijk bent, maken we ook een afspraak voor het ophalen van je bitje. Meestal is deze na en weekje klaar.

LET OP, ER IS IETS VERANDERD TEN AANZIEN VAN DE KOSTEN!!!
Bij iedereen die ná dinsdag 20 augustus 2019 een afspraak maakt voor een hockeybitje geldt de volgende regeling: De kosten voor je hockeybeschermer worden gedeclareerd bij je zorgverzekering als mondbeschermer (M61). Deze code wordt helaas door de meeste verzekeraars NIET vergoed door de (basis)verzekering. Daarom zul je van de verzekering een rekening ontvangen van 50 euro. M3 rekent voor het maken van de mondbeschermer namelijk een tegemoetkoming in de kosten van 50 euro. Dit is een zwaar gereduceerd tarief...maar we willen tenslotte ook graag dat iedereen veilig hockeyt! Dit geldt voor kinderen én volwassenen.
Iedereen die vóór woensdag 21 augustus de afspraak heeft gemaakt, heeft geen eigen bijdrage in de kosten van de gebitsbeschermer.

Ophalen bitjes Oranje-Rood-actie 31 augustus 2019