Huisregels M3 Mondzorg

Uw afspraak afzeggen?
Dat kan maar houdt u er rekening mee dat als dat binnen 24 uur voor uw afspraak is, wij genoodzaakt zijn de kosten van de afspraak in rekening te brengen.

Patiënt worden
M3 Mondzorg verwelkomt graag nieuwe patiënten. Op het moment dat u tandheelkundig gesaneerd bent (u bezoekt tenminste ieder jaar de tandarts en u kunt een tandheelkundig dossier overhandigen) schrijven wij u graag in als patiënt en ontvangt u na behandeling uw rekening via FAMED (www.famed.nl). Op het moment dat u al een tijd niet bij de tandarts bent geweest en/of geen tandheelkundig dossier heeft, behandelen wij u ook graag maar dan dient u wel uw rekening na afloop van de behandeling direct in de praktijk te voldoen. 

Tandheelkundig dossier
Uw tandheelkundig dossier is uw eigendom. Mocht u dus inzage willen hebben of omdat u van tandarts wilt veranderen, uw dossier in uw bezit krijgen, dan kunt u zich tot onze baliemedewerkers richten. Wij sturen in principe geen dossier per post naar u toe.

Beëindiging behandelingsovereenkomst
M3 Mondzorg kan op grond van gewichtige redenen de behandelingsovereenkomst opzeggen. Het niet houden aan de huisregels van M3 kan een gewichtige reden zijn. 

Parkeren
In Valkenswaard kunt u parkeren achter de praktijk op onze eigen parkeerplaats. Deze is uitsluitend bestemd voor bezoekers van de praktijk, tijdens een behandeling. In Helmond kunt u parkeren in de Doorneind-garage.

Toegang tot de praktijk
Wij verzoeken u om u bij binnenkomst altijd te melden bij de receptie/balie. Ook leveranciers verzoeken wij zich te melden bij de receptie/balie. M3 Mondzorg is toegankelijk voor minder validen en invaliden. Bij binnenkomst is het verplicht uw handen te desinfecteren met het desinfectiemiddel dat M3 u aanbiedt.

Draadloze communicatieapparatuur
U mag uw mobiele telefoon en/of laptop gewoon in onze praktijk gebruiken. Wij vragen u echter het bellen te beperken tot noodgevallen en dan ook rekening te houden met uw medemens. Er is GRATIS WIFI aanwezig op beide locaties. Het wachtwoord is bekend bij de receptie/balie.

Aansprakelijkheid
M3 Mondzorg is niet aansprakelijk voor vermissing, beschadiging of diefstal van uw eigendommen. Parkeren, zowel op de eigen parkeerplaats als het gemeenteterrein voor het gebouw, is voor eigen risico.

Algemene omgangsvormen
Verbaal of lichamelijk geweld, intimidatie, discriminatie of ander ongewenst gedrag zijn niet toegestaan. Wapens en andere gevaarlijke voorwerpen zijn vanzelfsprekend verboden. M3 Mondzorg verwacht van patiënten en overige bezoekers dat zij respectvol met elkaar omgaan.

Roken, alcohol, drugs
Roken in de praktijk is verboden. Ook het gebruik van elektronische sigaretten/E-sigaretten. Mensen die onder invloed van alcohol en/of drugs zijn, zullen we de toegang tot M3 Mondzorg moeten ontzeggen. Een uitzondering kan hier op worden gemaakt als iemand zich meldt met een acuut probleem bij de dienstdoende tandarts.

Dieren
Honden, katten en andere dieren hebben geen toegang tot M3 Mondzorg. Hulphonden vormen hierop een uitzondering.

Beeld- en geluidsopnamen
Het maken van beeld- en geluidsopnamen die bedoeld zijn voor openbaarmaking mag alleen met uitdrukkelijke toestemming plaatsvinden van de directie en betrokkenen.

(Huisregels M3 Mondzorg, februari 2020)