Meteen door!

Mist u een voortand door bijvoorbeeld een sportongeluk of een ander trauma. Heeft u aanhoudende klachten in één van uw voortanden na (endodontische) behandelingen? Of dreigt u om een andere reden een tand in het front te verliezen? Dan kan de Meteen door!-behandeling een oplossing bieden.  

Meteen door! is een nieuwe, snelle behandelmethode voor fronttandvervanging. M3 Mondzorg is een van de 16 Meteen door!-behandelcentra in Nederland die deze methode toepast. U gaat de dag van de behandeling Meteen door! de deur uit. Met een nieuwe, vaste tand op een implantaat. Slechts in één chirurgische behandeling. 

De voordelen? U krijgt direct (bijvoorbeeld na het trauma) een implantaat waardoor er minder bot- en tandvleesverlies optreedt. U hoeft geen tijdelijke, uitneembare oplossing. En de definitieve kroon kan veel sneller worden geplaatst. Over het algemeen zijn de kosten bovendien lager dan bij de conventionele aanpak.

Soms is de nood op zo'n moment groot en moet u snel beslissen. Soms loopt u al langer met problemen in één van uw fronttanden. Hoe dan ook, wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvend gesprek waarin wij u een eerlijk advies kunnen geven.