Wat doet M3 voor Pieter?

Pieter Verleijsdonk, 1965. Ondernemer

In juli 2009 heb ik een zwaar scooterongeluk gehad waardoor ik op de eerste hulp in het ziekenhuis terecht kwam. Ik ben daarna onder behandeling geweest van een plastisch chirurg  en kaakchirurg. De kaakchirurg heeft gelukkig meteen een noodvoorziening gemaakt en mij vervolgens doorgestuurd naar de tandarts. Door het ongeluk waren er maar liefst 13 tanden en kiezen verloren gegaan of zwaar beschadigd. Ik was op dat moment bij een andere tandarts maar vond het belangrijk nu er zo iets ingrijpends aan mijn gebit moest gebeuren, goed rond te kijken in welke kliniek ik het meeste vertrouwen zou hebben om dit te laten doen. Ik wilde er van verzekerd zijn dat ik ergens terecht kwam waar ik de complete zorg kon krijgen en dat ik niet voor bijvoorbeeld een implantaat weer ergens anders naar toe moest.

Op basis van een vrijblijvend intakegesprek met de tandarts/implantoloog heb ik uiteindelijk gekozen voor M3 Mondzorg.

Na het intakegesprek werd er bij hem een uitgebreid consult voor mij ingepland . Tijdens dit onderzoek heeft hij in samenspraak met mij op basis van de situatie in mijn mond, de foto’s en mijn persoonlijke uitstraling bekeken wat de beste behandeling zou zijn. Van daar uit werd er een behandelplan en begroting opgesteld. Tja, ik had wel pech want het was een enorm traject. In totaal zo’n 12 facings boven en onder in het front, een aantal kronen en een kroon op implantaat omdat ik die kies helemaal verloren was. Bovendien heeft hij ook nog een tandvleescorrectie gedaan omdat bij verschillende tanden de hele wortel bloot lag.

Uiteindelijk was ik zo’n 4 maanden verder voordat alles klaar was. Maar het resultaat was goed. En heel natuurlijk passend bij mij. Ja, voor mij een prima ervaring bij M3 Mondzorg. Dat heeft ons daarom ook doen besluiten om met het hele gezin patiënt te worden.