M3 Mondzorg is op zoek naar TOPTALENT!

Tandtechnicus (bij voorkeur met ervaring binnen de tandprothetiek evt. KPT)
Wil jij onderdeel uitmaken van ons M3-topteam tandtechniek? Ben je een ervaren tandtechnicus en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan komen wij voor ons eigen in-huis tandtechnische laboratorium (totaal 7 personen) graag snel in contact met jou. Stuur je CV met motivatie naar caroline@m3.nl dan hopen we je binnenkort in onze praktijk te mogen ontvangen en gaan we samen kijken hoe we jouw wensen op onze baan kunnen afstemmen.

Front & Back Office medewerker 
Ben jij een organisatietalent eerste klas en vind je het leuk om patiëntencontact te hebben aan de balie? Heb je tandheelkundige kennis en bij voorkeur ervaring met Exquise Next Gen? Heb je een goed gevoel voor klantencontacten en een beetje marketingkennis? Vind je het leuk de 'spin in het web' binnen ons superteam te zijn? En ben je ook een beetje technisch aangelegd om binnen de praktijk de beheerder van alle apparatuur te worden? En.... ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan zouden we heel graag snel met je in gesprek komen? Stuur je CV met motivatie naar caroline@m3.nl dan hopen we je binnenkort in onze praktijk te mogen ontvangen.

Superhandige ortho-/tandartsassistente gezocht 
Heb jij ervaring als ortho-/tandartsassistente? En heb je zin in een leuke nieuwe uitdaging of een leerzame start na je opleiding? Ben je ambitieus, klantvriendelijk, kun je goed communiceren en sta je ervoor open om nieuwe dingen te leren? Dan komen wij graag met jou in contact! Of je nu wilt werken in een kleine praktijk, in een groter centrum voor mondzorg of een combinatie. Bij M3 kun je alle kanten op! Stuur je CV met motivatie naar caroline@m3.nl dan hopen we je binnenkort in onze praktijk te mogen ontvangen.

Wie is M3?
M3 is een team van ongeveer 45 tandheelkundige professionals verdeeld over 3 vestigingen. We leggen de lat voor onszelf hoog maar daar staat ook veel tegenover. Zo kun je interne en externe opleidingen volgen en krijg je veel vrijheid in je werk - met uiteraard voldoende ondersteuning om je in te werken. We hebben een leuk team waarin de persoonlijke band met elkaar voorop staat. Daar horen natuurlijk regelmatig leuke teamactiviteiten bij…soms leerzaam, soms alleen maar fun!

Wil jij ons team komen versterken en een opensollicitatie sturen? Stuur je CV en motivatiebrief per e-mail naar caroline@m3.nl

Maak hier kennis met het team!

GOUDEN TIP? Breng jij ons in contact met de kandidaat van onze dromen dan wordt dat beloond met een diner voor 2!