Kijk hier voor meer informatie i.v.m. onze coronamaatregelen en onze aangepaste werkwijze/huisregels »

M3 Mondzorg is op zoek naar TOPTALENT!

Superhandige tandartsassistente gezocht 
Heb jij ervaring als tandartsassistente of preventieassistente? En heb je zin in een leuke nieuwe uitdaging of een start na je opleiding? Ben je ambitieus, klantvriendelijk, kun je goed communiceren en sta je ervoor open om  nieuwe dingen te leren? Dan komen wij graag met jou in contact! Of je nu wilt werken in een kleine praktijk, in een groter centrum voor mondzorg of een combinatie. Bij M3 kun je alle kanten op!

M3 is een team van ongeveer 45 tandheelkundige professionals verdeeld over 3 vestigingen. We leggen de lat voor onszelf hoog maar daar staat ook veel tegenover. Zo kun je interne en externe opleidingen volgen en krijg je veel vrijheid in je werk - met uiteraard voldoende ondersteuning om je in te werken. We hebben een leuk team waarin de persoonlijke band met elkaar voorop staat. Daar horen natuurlijk regelmatig leuke teamactiviteiten bij…soms leerzaam, soms alleen maar fun!

Wil jij ons team komen versterken? Dan hebben wij een vacature voor jou! Stuur snel een kort cv met pasfoto per e-mail naar iris@m3.nl. We kijken uit naar je reactie!

KPT-er gezocht
M3 Mondzorg heeft ruimte voor een Klinisch Prothese Technicus. Heb jij interesse ons team te komen versterken? Stuur ons dan een mail met je CV/brief/foto, dan komen we heel graag in contact! iris@m3.nl

Maak hier kennis met het team!

GOUDEN TIP? Breng jij ons in contact met de kandidaat van onze dromen dan wordt dat beloond met een 'très chique' diner voor 2!