Kom jij ons topteam versterken?

M3 Mondzorg zoekt een zelfstandig werkende financieel medewerker

Heb jij een HBO-opleiding (financieel/bedrijfseconomisch) met enkele jaren werkervaring of heb je een afgeronde MBO-opleiding met zo’n 6-8 jaar werkervaring bij een administratie- of accountantskantoor en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging en meer verantwoordelijkheid, dan komen wij graag met jou in contact!

M3 zoekt voor 22-25 uur een super gestructureerd persoon (m/v) die goed weet om te gaan met vertrouwelijke informatie, goede referenties heeft en cijfermatig een kei is. Je bent verantwoordelijk voor de boekhouding (debiteuren en crediteuren) en daarbij de contactpersoon naar de accountant. Bovendien verzorg je de personeels- en salarisadministratie, je geeft administratieve ondersteuning aan de directie en weet goed samen te werken met de andere staffuncties binnen de organisatie.

Mocht je interesse hebben in deze functie binnen de M3-organisatie, neem dan contact op met Caroline via ons centrale telefoonnummer of via caroline@m3.nl. Stuur ons je CV met motivatiebrief dan komen we er snel bij je op terug! (standplaats: Valkenswaard)

Open sollicitatie?

M3 is altijd op zoek naar toptalenten. Mocht je een opensollicitatie onder de aandacht willen brengen, dan kun je een mail sturen naar caroline@m3.nl