Spoedgevallen buiten de openingstijden van M3

Pijnklachten zijn vervelend. Als u ons op werkdagen, tijdens de openingsuren van de praktijk waar u patiënt bent, vroeg op de dag belt, met dringende spoedgevallen die dezelfde dag behandeld moeten worden, kunt u uiteraard bij ons daarvoor terecht. In sommige gevallen wijken we daarbij uit naar een andere vestiging van ons. Als u buiten onze openingstijden acute tandheelkundige klachten heeft dan kunt u gebruik maken van de dienstregeling. 

Als u patiënt bent bij M3 in Valkenswaard, Helmond of Eersel kunt u contact opnemen met telefoonnummer: 040 311 19 15. Tandartsenpost Eindhoven neemt voor M3 Mondzorg in Valkenswaard, Helmond en Eersel het gehele jaar buiten de openingstijden waar.
Adres: Aalsterweg 108 in Eindhoven
www.tandartsenposteindhoven.nl

Bovenstaande spoeddienst is uitsluitend voor spoedgevallen. Er is sprake van een spoedeisende situatie als het verlenen van hulp redelijkerwijs niet kan worden uitgesteld. Het gaat dan bijvoorbeeld om een ongeval, een nabloeding of een andere acute klacht.

U dient er rekening mee te houden dat de behandeling door de dienstdoende tandarts bij voorkeur per pin betaald moet worden. U ontvangt daarvoor een kwitantie die u kunt indienen bij uw zorgverzekeraar. Tijdens de dienst (avond/weekend) - dus buiten de openingstijden van de praktijk - wordt er veelal een toeslag berekend voor de behandeling.