Wat kan M3 voor u betekenen?

Binnen M3 Mondzorg kunt u terecht voor uw complete tandheelkundige zorg. De behandelingen binnen de praktijk zijn er op gericht uw gebit in optimale vorm te houden. Preventie is daarbij van groot belang. Ieder half jaar ontvangt u een uitnodiging voor een periodieke tandheelkundige controle. Als uw gebit een bepaalde vorm van restauratie nodig heeft dan vinden wij het belangrijk dat de aanpassingen in lijn met uw persoonlijke uitstraling worden gedaan. Tandvriendelijk met behoud van zoveel mogelijk gezond tandweefsel. 
M3 Mondzorg biedt naast de reguliere zorg, uw controle en uw mondhygiëne, behandelingen op het gebied van implantologie, orthodontie (beugels voor kinderen en volwassenen), kroon-/brugwerk, facings, prothetiek (alle zorg op het gebied van uw kunstgebit/klikgebit), mondhygiëne en bleekbehandelingen. Ook cosmetische behandelingen behoren tot de mogelijkheid. Alles wordt ondersteund vanuit ons eigen tandtechnische laboratorium. Het is natuurlijk wel zo prettig dat degene die uw kroon, facing of prothese maakt, u ook persoonlijk ziet.

Belangrijk te weten is dat u voor uw complete zorg bij M3 terecht kunt. Maar ook als u alleen een beugel, implantaat of een mooie kroon wilt, bent u bij M3 Mondzorg van harte welkom!