Esthetische tandheelkunde

Lachen is gezond. En daarom is het zonde als u uit schaamte voor uw gebit weinig lol durft te hebben. Vooral omdat het tegenwoordig niet meer nodig is. Een goed gebit geeft zelfvertrouwen en lachen maakt gelukkig. Als een witmaak-behandeling of een standcorrectie daaraan bijdraagt, wie heeft het dan nog over ijdelheid? M3 gaat samen met u op zoek naar de meest tandvriendelijke oplossing. We hebben het dan misschien over esthetische tandheelkunde maar we verliezen het ethische aspect nooit uit het oog. Onze kracht zit hem in het corrigeren van uw gebit, zodanig dat het op een natuurlijke wijze bij u past. Geen cosmetische lach, maar een lach in harmonie met uw gezicht. Of dat nu is bewerkstelligd met een beugel of met porseleinen facings.

Uw gebit beoordelen we daarvoor aan de hand van vier criteria: de kleur en stand van uw tanden, de volledigheid van uw gebit en het tandvlees

Ook als u niet patiënt bent voor uw reguliere zorg bij M3 Mondzorg, kunt u bij ons terecht voor een (cosmetische) tandheelkundige behandeling. Of dat nu voor alleen een nieuwe kroon, een facing of een beugel is of voor een uitgebreid behandelplan. M3 geeft u graag een eerlijk en vakkundig advies.