Bent u woonachtig buiten Nederland?

Welkom bij M3 Mondzorg. In deze brief geven wij u meer informatie over onze praktijk. Omdat u woonachtig bent buiten Nederland is de procedure voor inschrijving en het formulier iets anders dan wanneer u woonachtig bent in Nederland.

Voor inschrijving in ons patiëntenbestand ontvangen wij graag uw persoonlijke gegevens. U kunt daarvoor gebruik maken van ons inschrijfformulier voor mensen woonachtig buiten Nederland en de gezondheidsvragenlijst. Als wij beide formulieren ingevuld hebben ontvangen, nemen we contact met u op voor het inplannen van een eerste afspraak. Deze eerste afspraak zal binnen enkele weken plaatsvinden. In het kader van de AVG (algemene verordening gegevensbescherming) maken wij u erop attent dat M3 haar privacy- en cookieverklaring heeft gepubliceerd op deze website.

Tijdens uw eerste afspraak voert de tandarts een algemeen mondonderzoek uit en worden er als dat nodig is, foto’s gemaakt van uw gebit. Graag ontvangen wij voor uw eerste afspraak uw tandheelkundige dossier (inclusief actuele foto's) van uw oude tandarts. 

Omdat u woonachtig bent buiten Nederland dient u er rekening mee te houden dat u de kosten van uw behandeling na afloop ervan direct aan onze balie dient te voldoen (bij voorkeur per PIN). U ontvangt een nota met stempel die u kunt indienen bij de mutualiteit/verzekering.

Terug naar Patiënt worden bij M3 Mondzorg?