Kijk hier voor meer informatie i.v.m. onze coronamaatregelen en onze aangepaste werkwijze/huisregels »

Hockeybitjesactie HC Oranje-Rood 2021

Wil jij ook een 3-laags hockeybitje op maat? Kom dan zaterdag 4 september a.s. tussen 9.30-12.30 uur in het clubhuis van Oranje-Rood op de begane grond KLEEDKAMER 4 happen bij M3 Mondzorg. Iedereen - junior en senior - van hockeyclub Oranje-Rood is van harte welkom!  De bitjes kosten 75 euro per stuk en zijn uiterlijk na 3 weken klaar.

I.v.m. corona verzoeken we je een afspraak in te plannen via de hap-agenda en je persoonlijke gegevens in te vullen. Het is helaas niet mogelijk zonder afspraak te komen. Dus plan snel je afspraak, want vol is vol! Mocht je onverhoopt niet kunnen en wel een afspraak hebben, annuleer deze dan. Zo kan er iemand anders gebruik van het tijdstip maken.

Uiteraard blijf je bij corona-gerelateerde klachten thuis. Ondanks je afspraak kan het zijn dat er een wachtrij is. Neem tijdens het wachten de afstandsregels in acht en/of wacht buiten.

De kosten voor je gebitsbeschermer bedragen 75 euro (M61 Mondbeschermer) en worden rechtstreeks gedeclareerd bij je zorgverzekering. Dit geldt voor kinderen én volwassenen. Voor kinderen geldt: stem samen met je ouders af of het goed is dat je een bitje laat maken. Door een afspraak te maken gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met de kosten en de declaratie ervan.

Hoe gaat het happen in z’n werk? Het happen vindt in het clubhuis van Oranje-Rood op de begane grond KLEEDKAMER 4 plaats. Meld je daar aan bij M3 Mondzorg. Hier kun je ook je handen desinfecteren. Na een korte registratie kun je happen. Je ontvangt ongeveer na een weekje een bericht over de uitgifte van de bitjes (dit wordt ook op de website van M3 en Oranje-Rood gepubliceerd). De bitjes zijn uiterlijk na 3 weken klaar!

Veilig hockeyen doe je met een professionele 3-laags gebitsbeschermer van M3 op maat. Je bent van harte welkom!