Ondanks de nieuwe lockdown zijn wij op alle vestigingen geopend, volgens onze reguliere openingstijden!

Kijk hier voor meer informatie i.v.m. onze coronamaatregelen en onze aangepaste werkwijze/huisregels »

Hockeybitjesactie HC Oranje-Rood 2020

Wil jij een 3-laags hockeybitje op maat? Kom dan zaterdag 5 september a.s. tussen 9.00-13.00 uur buiten vóór het clubhuis van Oranje-Rood happen. Iedereen - junior en senior - van hockeyclub Oranje-Rood is van harte welkom! 

I.v.m. corona verzoeken we je een afspraak in te plannen via de hap-agenda en je persoonlijke gegevens in te vullen. Het is helaas niet mogelijk zonder afspraak te komen. Dus plan snel je afspraak want vol is vol! Als de agenda op de club vol is, kun je via deze plek ook een hapafspraak maken voor in de praktijk. Klik hier om een afspraak te maken bij M3 Mondzorg Valkenswaard! (LET OP: kies afspraaktype HAPPEN HOCKEYBITJE M3 VALKENSWAARD)

Uiteraard blijf je bij corona-gerelateerde klachten thuis. Ondanks je afspraak kan het zijn dat er een wachtrij is. Neem tijdens het wachten de afstandsregels in acht!

De kosten voor je gebitsbeschermer bedragen 55 euro (M61 Mondbeschermer, C88 Toeslag COVID, Techniekkosten 24,50 euro) en worden rechtstreeks gedeclareerd bij je zorgverzekering. Een aantal  zorgverzekeraars/-polissen vergoeden deze kosten. Je zou zelf na kunnen gaan wat ervan vergoed wordt door jouw zorgverzekering. Dit geldt voor kinderen én volwassenen. Voor kinderen geldt: stem samen met je ouders af of het goed is dat je een bitje laat maken. Door een afspraak te maken gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met de kosten en declaratie ervan.

Hoe gaat het happen in z’n werk? Het happen vindt buiten voor het clubhuis van Oranje-Rood plaats. Meld je daar aan bij M3 Mondzorg. Hier kun je ook je handen desinfecteren. Na een korte registratie kun je happen. Anders dan voorgaande jaren worden de bitjes via een contactpersoon van je team uitgedeeld of per post opgestuurd. Je bitje is ongeveer 3 weken na het happen klaar!

Veilig hockeyen doe je met een professionele 3-laags gebitsbeschermer van M3 op maat. Je bent van harte welkom!