Hockeybitjesactie HC Oranje-Rood 2023

Onderstaande actie op HC Oranje-Rood is al helemaal VOL gepland!!! Mocht je alsnog een afspraak willen maken om te komen happen dan kun je daarvoor contact opnemen vanaf dinsdag 12 september a.s. met 040 201 21 55.

Wil jij ook een 3-laags M3-hockeybitje op maat? Kom dan zaterdag 9 september a.s. tussen 9.00-12.00 uur in het clubhuis van HC Oranje-Rood (Lounge 12, tweede verdieping) happen. Geef je snel op want VOL is VOL.
Iedereen - junior en senior - van HC Oranje-Rood is van harte welkom! De kosten van de gebitsbeschermer bedragen 80 euro inclusief administratie. Over uiterlijk 4 weken is je bitje klaar. Maak een afspraak via de online M3-hap-agenda en vul je persoonlijke gegevens in. Het is helaas niet mogelijk zonder afspraak te komen.

Er zijn geen afspraakmogelijkheden meer op HC Oranje-Rood

De kosten voor je gebitsbeschermer bedragen 80 euro inclusief administratiekosten en worden door M3 rechtstreeks gedeclareerd bij je zorgverzekering. Je kunt zelf nagaan wat ervan vergoed wordt door jouw zorgverzekering. Dit geldt voor kinderen én volwassenen. Voor kinderen geldt ook: stem samen met je ouders af of het goed is dat je een bitje laat maken. Door een afspraak te maken gaat M3 ervan uit dat je/je ouders akkoord gaat/gaan met de kosten en de declaratie ervan.

Hoe gaat het happen in z'n werk? Het happen vindt plaats in Lounge 12 op de tweede verdieping in het clubhuis van Oranje-Rood. Meld je daar aan. Na een korte registratie kun je happen. Binnen uiterlijk 4 weken wordt je bitje per post opgestuurd naar het adres dat je hebt ingevuld in de online registratie.

Mocht je geen lid zijn van de HC Oranje-Rood dan kun je ook een afspraak maken in de praktijk om te komen happen. Dit kan alleen in Valkenswaard en Eersel (bel of mail ons even voor een afspraak).

Veilig hockeyen doe je met een professionele 3-laags gebitsbeschermer van M3 Mondzorg op maat. Je bent van harte welkom!