Orthodontie

Het materiaal binnen de orthodontie maakt vandaag de dag grote ontwikkelingen door waardoor we spectaculaire resultaten kunnen bereiken met beugels. Resultaten gericht op een goede beet, mooie tanden en een goede kaakpositie. En evenwicht tussen gebit, tong, wangen en lippen. M3 Mondzorg behandelt kinderen en volwassenen, ook al ben je geen vaste patiënt bij onze tandarts!

M3 maakt gebruik van de nieuwste beugelsystemen. Systemen die het beugelen echt anders maken. Damon en Insignia zijn 'zelfligerende' systemen. Belangrijk daarbij is dat er bijna nooit meer gezonde tanden getrokken hoeven te worden om een recht gebit te krijgen. Er worden geen elastiekjes gebruikt om de draad in de slotjes te fixeren zodat er minder wrijving en druk ontstaat bij het dragen van de beugel. Wat minder pijn veroorzaakt. Je kunt je gebit met deze brackets beter schoonmaken en...zeker niet onbelangrijk.... de beugeltijd is aanzienlijk korter. Meestal ben je binnen een jaar klaar! Waar de traditionele beugels vaak een vlakker profiel en een smallere tandenboog als eindresultaat hadden, is dat bij Damon en Insignia juist niet. Bij M3 Mondzorg zijn dit essentiële uitgangspunten. Samen gaan we voor het beste resultaat!

Wilt u zich aanmelden voor een ortho-behandeling bij M3 Mondzorg, of uw kind? Klik dan hier voor een inschrijfformulier.

Een leuk artikel lezen over SLIM BEUGELEN bij M3?

Praktische informatie orthodontie
De eerste afspraak voor een beugel
De beugelsystemen van M3