M3-hockeybitje op maat

Wil jij het nieuwe hockeyseizoen met een écht 3-laags hockeybitje op maat beginnen? Kom dan op donderdag 29 juli a.s. (10.00-17.00 uur) of vrijdag 30 juli a.s. (10.30-12.00 uur) happen in de praktijk van M3 Mondzorg Valkenswaard (Markt 3). Iedereen is van harte welkom! Maak wel een afspraak! En doe dat snel, want vol is vol……

Je afspraak inplannen kan via onderstaande link door je persoonlijke gegevens in te vullen. Het is helaas niet mogelijk zonder afspraak te komen. Uiteraard blijf je bij corona-gerelateerde klachten thuis. Ondanks je afspraak kan het zijn dat er buiten de praktijk een wachtrij is. We verzoeken je dan tijdens het wachten de afstandsregels in acht te nemen!

Reserveer nu

De kosten voor je gebitsbeschermer bedragen 75 euro (M61 incl. techniekkosten) en worden rechtstreeks gedeclareerd bij je zorgverzekering. Je zou zelf na kunnen gaan of en wat ervan vergoed wordt door jouw zorgverzekering. Dit geldt voor kinderen én volwassenen. Voor kinderen geldt: stem samen met je ouders af of het goed is dat je een bitje laat maken. Door een afspraak te maken gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met de kosten en declaratie ervan.

Hoe gaat het happen in z’n werk? Zorg dat je je geregistreerd (formulier link) hebt alvorens je ons bezoekt. Het happen vindt in de praktijk van M3 in Valkenswaard plaats (Markt 3). Meld je daar aan bij de balie. Hier kun je ook je handen desinfecteren. Na een korte registratie kun je happen. We sturen je bitje per post op als deze klaar is! Maar afhalen kan natuurlijk ook. Geef dit even aan als je dat wilt.

Veilig hockeyen doe je met een professionele 3-laags gebitsbeschermer van M3 Mondzorg. Je bent van harte welkom bij M3 in Valkenswaard!