Mooie witte tanden is een belangrijk onderdeel van ons uiterlijk. Onder invloed van eten en drinken, medicijnen maar ook uw leeftijd, kunnen uw tanden verkleuren. Uw tanden bleken kan dan een oplossing bieden. Binnen de praktijk van M3 Mondzorg maken we gebruik van twee verschillende methoden. De Enlighten-methode welke met name geschikt is voor het bleken van moeilijkere verkleuringen en tanden met een grijstint. En de BlancOne-methode welke effectief is voor juist gelere tanden.

Tanden bleken wordt bij M3 Mondzorg ook vaak in combinatie met andere behandelingen gedaan. Zo willen veel volwassenen na het dragen van een beugel ook vaak hun gebit laten bleken om zo een stralende witte, rechte boog tanden te krijgen. Maar ook in combinatie met een nieuwe kroon of brug kan bleken onderdeel uitmaken van het behandelplan. Er wordt in dat geval eerst gebleekt zodat de nieuwe kroon of brug op de gebleekte tanden kan worden afgestemd.

Bij M3 Mondzorg worden uw tanden professioneel gebleekt door iemand uit het team voor mondhygiëne. Beide methoden hebben een laag percentage waterstofperoxide (6%) en zijn door onderzoek bewezen, onschadelijk voor uw tanden.