Ed Muris, Tandarts - Implantoloog

Ed H.R. Muris (1965) is afgestudeerd aan de Radboud Universiteit van Nijmegen (1993). Hij is initiatiefnemer en eigenaar van M3 Mondzorg. Zijn passie voor tandheelkunde vertaalt zich in 'state of the art' tandheelkunde. Als implantoloog is hij verbonden aan de Nederlandse Vereniging voor Orale Implantologie (NVOI). Tevens is hij gespecialiseerd in cosmetische tandheelkunde en hoofdbehandelaar binnen M3 voor beide disciplines.
Sinds 1994 werkt hij samen met grote namen op dit gebied. Mede door zijn participatie in een Europees netwerk voor esthetische tandheelkunde loopt M3 Mondzorg voorop in haar toepassingen. Tandarts Muris werkt als enige binnen M3 op meerdere stoelen volgens het Amerikaanse principe PRISM. Tandarts Muris is geregistreerd in het Kwaliteitsregister Tandartsen. Hij is werkzaam bij M3 in Valkenswaard voor alle disciplines. In Helmond alleen als implantoloog.

Ed Muris

Tandarts - Implantoloog

Steffi Eichhorn

Preventieassistente/ortho

Eefje van de Vijfeijke

Paro-preventieassistente

Eefje van de Vijfeijke, Paro-preventieassistente

Eefje van de Vijfeijke volgde o.a. de volgende opleidingen: Begeleidster Parodontale Nazorg (2009) en Begeleidster Parodontale Nazorg TPM III (2010) beiden in Nijmegen - Post Academisch Onderwijs Tandheelkunde. In 2011 Implantologie Nazorg.

Evi Waterschoot

Tandarts

Evi Waterschoot, Tandarts

Evi Waterschoot (1986) is afgestudeerd aan de Radboud Universiteit in Nijmegen in 2009. Tandarts Waterschoot is geregistreerd in het Kwaliteitsregister Tandartsen. Zij is werkzaam in Valkenswaard en in Helmond bij M3 Mondzorg.


Kaat Dillen

Preventieassistente

Korine Kortenbach

Tandarts

Korine Kortenbach, Tandarts

Korine Kortenbach (1980) is afgestudeerd aan de Universiteit van Leuven (B) in 2005. Tandarts Kortenbach is geregistreerd in het Kwaliteitsregister Tandartsen. Zij is werkzaam bij M3 Mondzorg in Valkenswaard.

Ruud Krug

Klinisch Prothese Technicus

Ruud Krug, Klinisch Prothese Technicus

Ruud Krug heeft zijn opleiding tot Klinisch Prothese Technicus in Nijmegen afgerond in 2011. Krug is werkzaam bij M3 Mondzorg in Helmond en verzorgt al uw behandelingen op het gebied van uw prothese/klikprothese. "Ik vind het belangrijk dat iemand ondanks dat hij/zij een prothese draagt, alles kan eten en normaal kan praten en lachen!"

Ine van de Burgt

Receptioniste

Naomi Van Reeth

Tandtechnicus

Dorethé van Leeuwen

Tandarts

Dorethé van Leeuwen, Tandarts

Dorethe van Leeuwen (1986) is afgestudeerd aan de Radboud Universiteit in Nijmegen in 2009. Tandarts Van Leeuwen is geregistreerd in het Kwaliteitsregister Tandartsen. Zij is werkzaam bij M3 Mondzorg Helmond.

Esmee Cantrijn

Mondhygiënist

Esmee Cantrijn, Mondhygiënist

Esmee Cantrijn is in 2016 afgestudeerd aan de Hogeschool van Utrecht (Mondzorgkunde). Zij heeft voor die tijd al verschillende periodes onderzoek gedaan en stage gelopen bij M3. Esmee is van maandag tot en met vrijdag werkzaam bij M3 in Valkenswaard.

Dominique Panken

Preventieassistente/ortho

Homeira Jawanbakht

Preventieassistente

Danique Keijsers

Mondhygiënist

Danique Keijsers, Mondhygiënist

Danique Keijsers is in 2016 afgestudeerd aan de Hogeschool van Arnhem/Nijmegen (Mondzorgkunde). Danique is van dinsdag tot en met donderdag werkzaam bij M3 in Helmond. Maandag en vrijdagochtend in Valkenswaard.

Chaline Klijn

Tandarts

Chaline Klijn, Tandarts

Chaline Klijn (1989) is afgestudeerd aan de Radboud Universiteit in Nijmegen in 2015. Tandarts Klijn is BIG-geregistreerd en werkzaam bij M3 Mondzorg in Valkenswaard.

Ellen van Gennip

Receptioniste

Chantal Rutten

Tandartsassistente

Bie Van Herck

Klinisch Prothese Technicus

Bie Van Herck, Klinisch Prothese Technicus

Bie Van Herck heeft haar opleiding tot Klinisch Prothese Technicus in Nijmegen in 2009 afgerond. Van Herck is werkzaam bij M3 Mondzorg Valkenswaard en verzorgt al uw behandelingen op het gebied van uw prothese/klikgebit. "Weer voluit kunnen lachen, normaal kunnen praten en genieten van uw eten. Dat is waar ik voor wil gaan. Samen met u!"

Esther Hoevenaars

Tandartsassistente

Milou Bakermans

Tandartsassistente/receptioniste

Serena Zijlstra

Tandartsassistente

Jeroen Coolen

Tandtechnicus

Margot van Geel

Tandartsassistente

Wilma Groenen

Receptioniste

Ria Peters

Financial Manager

Janneke van Daal

Praktijkmanager

Rikkert Dings

TANDARTS

Caroline Portocarero

Algemeen Manager