Orthodontie

Het materiaal binnen de orthodontie maakt vandaag de dag grote ontwikkelingen door waardoor we spectaculaire resultaten kunnen bereiken met beugels. Resultaten gericht op een goede beet, mooie tanden en een goede kaakpositie. En evenwicht tussen gebit, tong, wangen en lippen. M3 Mondzorg behandelt kinderen en volwassenen. En maakt daarbij gebruik van de nieuwste systemen die het beugelen anders maken. Belangrijk daarbij is dat er bijna nooit meer tanden getrokken (extraheren) hoeven te worden om een recht gebit te krijgen. En het profiel beter behouden blijft. Terwijl de beugeltijd naar beneden gaat. Bij M3 Mondzorg zijn dit essentiële uitgangspunten.

M3 kijkt bij het opstarten van de behandeling goed naar het uiterlijk van de patiënt. Er is regelmatig collegiaal overleg met orthodontisten. Zo wordt alles in het werk gesteld om u of uw kind de beste behandeling te geven. Uit passie voor de tandheelkunde. Met de mogelijkheden van de moderne therapieën. Retentie en nazorg vindt M3 Mondzorg even belangrijk als de actieve behandeling. De stabiliteit op termijn en de nazorg bij eventuele veranderingen die zich voordoen na de retentieperiode worden regelmatig gecontroleerd en uitgevoerd.

U kunt bij M3 Mondzorg ook terecht als u uw reguliere tandheelkundige zorg bij een andere tandarts heeft. Dus alleen voor uw beugel! Met of zonder 'doorverwijzing voor orthodontie' van uw tandarts.

Praktische informatie orthodontie
De eerste afspraak voor een beugel